© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 26. desember 2013

Julefred

Jeg kan vel ikke helt si at romjulsfreden har senket seg, men det har ihvertfall roet seg betraktelig. Selve julaften var vi hos mine foreldre og spiste ribbe. For å trøste min vestlandske ektemann hadde vi pinnekjøtt på lille julaften i år. Og vi har nok pinnekjøtt igjen til nok en omgang før året er omme.

Første juledag hadde vi hele gjengen som kaffegjester hos oss. Hele gjengen betyr mine foreldre og min bror med sin familie, altså totalt åtte stykk. Jeg lagde to pavlovakaker (minste størrelse på ferdigmarengsbunnen) og mannen lagde mascarponekrem som han har forelsket seg helt i. Jeg kan styre min begeistring for krem, men han hadde så lyst på. Så da så.

Andre juledag, senere i dag altså, skal vi alle tilbake til foreldrene mine og ha koldtbord. Det pleier være et overflødighetshorn av dimensjoner, med godt brød, sild i utallige varianter (Mors tomatsild er uten sidestykke!), laks, eggerøre, aspikk, salater, kjøttpålegg m.m.m. Jeg gleder meg!

Til fredag er det tilbake på jobb igjen for en dag, og så er det helg før en heftig nattevaktsperiode står for døra. Nyttårsnatta tilbringes på jobb i år.

En riktig fredfyllt romjulsperiode ønskes dere alle sammen!

Julerosen min - 'Helleborus niger'.

1 kommentar:

  1. Bra det blir pinnekjøtt på han, jeg kunne ikke forestilt meg en jul uten;) Ha en fortsatt fin jul:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...