© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 20. desember 2013

Husmortendenser

Åhh! Nå er jeg fornøyd med meg selv! For første gang i mitt liv har jeg laget sirupsnipper! Ikke bare det, men de smakte jammen godt også! Takket være oppskriften til "Jul i bestemors hage" har jeg en haug sirupsnipper å kose meg med. Mannen får med seg en liten boks på jobb i morgen til å dele ut til kolleger, og jeg skal ha med til foreldrene mine på julaften. Kanskje havner det noen innpakket under juletreet også? Lille julaften skal jeg på jobb, og da tar jeg også med noen få.

Jeg lagde deigen i går og var litt bekymret for om den var for myk, men satset på at den ville bli bedre etter ei natt i kjøleskapet slik som det sto i oppskriften. Og det ble den! Halv midnatt ble jeg ferdig med siste brett.

Blålysene fra dagen før fikk jeg byttet i nytt juletreteppe og returpenger på onsdag. Da fikk jeg også handlet de fleste julegavene, kjøpt riktig ute-LED-lys med mer. I går sluttet mannen tidlig på jobb og vi dro ut for å kjøpe juletre. Det fant vi på nærmeste matbutikk, faktisk. Deretter dro vi ut for å kjøpe de aller siste julegavene, så nå er vi ferdig med det! De må bare pakkes inn, og så er det én til jeg venter på i posten. Hyssssj!

Senere i dag må jeg skifte akvarievann og få mannen til å henge opp de mye omtalte ute-LED-lysene. Etter endel diskusjon blir det til at de skal stripses fast! Jepp, stripses. Med slike plaststrips som er umulige å få opp med mindre du har noe skarpt. Mannens forslag, og jeg gikk med på det slik at han kunne ta hele oppgaven alene. Jeg forslo metallkroker som kunne stå til neste år slik at det ble enklere da. Jeg ble nedstemt, gitt.

En god del av punktene på gjøremålslista mi kunne strykes ut i går. Det er jeg godt fornøyd med! Det har blitt dårlig med julefilmtitting til nå, men det er fortsatt tid!

Torsdagens sirupsnipproduksjon i nyinnkjøpt kakeboks. Stolt, ja! Husmorpoeng i fleng!

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...