© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 21. november 2013

Årene flyr

To nattevakter er over, og den første natta var vi tre stykker. En relativt ny kollega skulle opplæres i nattevaktrutiner og var femte hjul på vogna. ... Eventuelt tredje hjul på sykkelen ... eller noe. Vi hadde en grei vakt, og fikk tid til å lese litt blader i kaffekroken vår. I Historie-bladet som jeg leste i, var det en quiz og kollegene ble med på en liten spørrerunde om 1960-tallet. Det er riktig nok før min tid, men jeg skjønner at jeg drar på årene når kollegene mine ikke skjønner hva jeg snakker om når "Ben Hur" nevnes. Deprimerende.

Bildet er lånt fra Absurdgalleriet.
Apropos flygende år; Til neste helg blir det Oslo-tur for å feire niesen min. Jeg kan nesten ikke fatte at hun blir atten år! Russ til våren! *riste litt gammel-nostalgisk-dame-aktig på hodet*

I dag morges, holdt jeg på å skrive. Klokka halv fire, må jeg rette det til. På ettermiddagen, altså. Jeg sov ut etter siste nattevakt, og halv fire ringte telefonen og vekket meg. Det var revmatologen som jeg var til utredning hos i forrige måned. Nå hadde hun fått svaret på blodprøvene som ble sendt til Oslo. Jeg hadde allerede fått svarene tilsendt av en snill, tidligere kollega, og ventet egentlig ikke noen særlig oppfølging fra den poliklinikken igjen.

Men legen kunne fortelle at den ene av de fire analysene (DRVVT) viste svakt positivt resultat. Litt sånn i grenseland, så hun ønsket likevel at jeg skulle komme til kontroll hos dem om tre måneders tid. Da fikk jeg anledning til å si at jeg har ligget på svakt positiv på den analysen ved minst to tidligere anledninger, og hvis hun ønsket det, kunne jeg ta med de tidligere svarene til kontrolltimen. Det ville hun heldigvis. Hun fortalte også at hun etter vår forrige time hadde skrevet til fastlegen min, men der har jeg ikke hørt et knyst fra ennå. Og det er ståa så langt.

Da jeg dro hjem onsdag morgen etter siste nattevakta, kom forresten sesongens første snø her på Sørlandskysten. Det var nesten litt koselig, men jeg gledet meg mest til å komme meg under dyna. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...