© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 16. august 2013

Utgjort

Den siste uka har jeg fått høre at jeg ihverfall ikke kan "sette sprøyter", at jeg er utrolig flink til å ta blodprøver, at "Herregud, som de stresser med de blodprøvene!" og fått ørevoksen blåst ut av en unge med imponerende høyfrekvent skriking. Fikk nesten dotter i ørene etter sistnevnte, men takk og pris for rolige foreldre!

Jeg har gitt reklame til naprapaten min og vært hos frisør. Ikke en kjeft har nevnt sveisen min. (Neste gang skal luggen klippes annerledes!)

Og så ble jeg spurt om jeg ville delta på jobbens quiz-lag. Det satte jeg utrolig pris på å bli spurt om! Dessverre viste det seg at det sannsynligvis faller sammen med korøvelsene. ¤#%&£$ !

Men to av orkidéene mine kommer snart med nye blomster igjen! Og ancistrusene er flyttet over fra karantene-AquaBoxen til biOrben og ser ut til å trives. Snart på tide å kjøpe nye neontetra igjen.

Nå er det ny jobbehelg for tur.

Elva Rauma i mai 2013.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...