© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 29. mai 2013

Smertelig

I går og i dag har jeg hatt vondt i høyre hofte. Aner ikke hvorfor, men mistenker at feil sittestilling som passasjer på en to-dagers biltur har noe med saken å gjøre. Samt hard madrass hos min bror. Jeg har en tredje teori også, men den satser jeg på er feil.

Hoftevondten er på ingen måte en kronisk smerte. Heldigvis. Høyst akutt, og i alle tilfeller forbigående. Får man da håpe! Ihvertfall ansporet det til et innlegg om smerte og en ypperlig anledning til å dele en liten videosnutt med dere.Minner i samme anledning om dette tidligere innlegget: Brev til deg uten kronisk smerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...