© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 1. mai 2013

Arbeidernes plantedag

Endelig er mai her, den skjønne og milde! Jeg håper ihvertfall den blir mild, for nå har jeg handlet i dyre dommer på Plantasjen. Jeg blir lei meg hvis pengene, materialisert i plantene, visner pga. en siste vinterlig krampetrekning!

Og dyre dommer er ingen overdrivelse, skjønt det meste av de nesten ti tusen lappene gikk bort i et uttrekkbart spisebord og fire stoler - alt sammen i vedlikeholdsfritt metall og "non-wood". Endelig noe mannen og jeg ble enige om!
Det ble selvsagt også handlet endel planter for å oppnå den himla summen; både tagetes, oppstemmet margeritt, lavendel, to ampler til inngangen, campanulaer til veggene, en gresstust, nellik, fagerklokke og en steinbedplante jeg ikke husker navnet på i farten. Den er flat og får gule blomster.

Campanula persicifolia (fagerklokke) og Calamagrostis acutiflora "Avalanche" (gresstust)
Nyplantet nellik. Spent på hvordan den klarer seg hos meg.
Campanula på veggen.

2 kommentarer:

  1. Fint bord og stoler, vi ser etter nytt vi også. Voksen pris, ja.

    SvarSlett
  2. Så fint hos deg, ser jeg har mye å gjøre når vi kommer hjem fra ferie!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...