© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 24. april 2013

Jeg bestod!

En fremtidig del av repertoaret.
Da er jeg offisielt blitt kormedlem! Etter en stemmeprøve, hvor jeg uventet (skjønt jeg burde tenkt på det selv) ble spurt om å synge noen strofer fra en valgfri sang og jeg fikk jernteppe. Selv om jeg brukte halvannen time før til å synge og nynne meg gjennom kjente og kjære sanger fra tidligere korøvelser for å få stemmen på gli, stod det helt stille for meg. Velg en sang, hvilken som helst! "Vi har hatt folk som har sunget Bjørnen sover og Lisa gikk til skolen her!". 

Mager trøst. Jeg endte opp med å synge halve førsteverset på "En bytragedie", en tragisk sang om Lise og Kåre som ikke finner hverandre. Etterpå fulgte jeg skalaen først nedover og så oppover og så var dirigenten enig med meg om at andresopran passet bra. Tror ikke jeg hadde trivdes som alt. Må liksom synge mest mulig på selve melodien.

Første konsert er allerede om 6 uker! Det betyr 5-6 øvelser til å lære meg over 13 sanger! Det kan bli litt vanskelig, men jeg har fått tillatelse til å være entusiastisk mimer der jeg ikke føler sangkompetansen tynge meg.

Ellers kan jeg fortelle at jobben har vært spesielt artig de to siste dagene. Jeg har fått jobbet med både tiss, bæsj og konsentrert saltsyre. Yes!


1 kommentar:

  1. Gratulerer som andresopran ! Det er kjekt å synge i kor, mange år sidan eg har gjort det, men syng og nynner for meg sjølv og Barnum:)

    Ønsker det ei fin helg:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...