© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 24. mars 2013

Vinneren er trukket

Da er den heldige vinneren av gi-borten min trukket, og det er godeste Tonje med den fine bloggen Tonjes hverdagsglimt. Gratulerer! Send meg en e-post med navn og adresse, så skal jeg få sendt gevinsten din så snart jeg får anledning! (Du finner adressen min nede på venstremenyen.)


I går deltok vi i Earth Hour-markeringen, og det tror jeg kommunen gjorde også, for gatelysene var slukket helt frem til Earth Hour var overstått. Ellers tror jeg at påskeferiebortreiste naboer gjorde gaten stillere og mørkere enn vanlig.

Kattelyslykt
Jeg skal jobbe denne påsken. Jeg har to dager fri midt i uken, mens jeg skal jobbe neste helg. Jeg har til og med vært så uforutseende at jeg valgte meg kveldsvakt til lørdag og dagvakt på søndag. Det betyr vanligvis at det er ni timer fra jeg går av på kvelden til jeg skal på neste morgen. I min uvitenhet og manglende planlegging valgte jeg den kombinasjonen den helgen vi skal pinse klokka én time frem! Jeg får altså én time mindre søvn den natta! *grmf* Jeg får prøve og huske og ta det igjen til høsten ...

I dag har vi støvsugd og vasket gulvene. Det er jeg veldig fornøyd med! Det var jammen på høy tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...