© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 3. mars 2013

"Fortell om en lørdag"

Fra lørdag til søndag var jeg gressenke. Mannen dro på fest på Østlandet med gamle kolleger, og jeg kjørte ham til togstasjonen lørdag morgen. Så tidlig at handlesentrene fortsatt ikke var åpne. For å forbruke ventetiden, kjørte jeg litt rundt i sentrum. Den nye delen av sentrum som det bygges mye i for tiden. Det klarte jeg å bruke omtrent 10 minutter på ...

På vei ut av sentrum kom jeg på at det var på høy tid å besøke mormor og morfar igjen. De ligger på gravgården ved kirka som vi giftet oss i, så jeg kjørte innom der. Etter å ha gått langs noen gravrader, fant jeg graven deres. Det var for mye snø der til å gjøre noe forsøk på rydding. Jeg prøvde også å finne ei venninne på gravgården, men der måtte jeg gi tapt. Jeg trodde jeg visste hvor hun lå (Jeg har jo funnet frem tidligere!) men denne gangen klarte jeg ikke finne graven. Jeg får vente til hekkene blir grønne og fyldige igjen, så kjenner jeg meg kanskje lettere igjen.

Så var det endelig tid til å finne Ikea! Ny arbeidslampe ble funnet, og to kjekke bambusboller fant jeg også. Og sannelig fant jeg også ei jeg gikk i parallellklasse med på videregående! Selv om vi er Facebook-venner, hadde jeg ikke sett henne siden vi var russ sammen.
Forså - bildet er lånt fra Ikea.
Neste oppdrag var å få vasket den gørrskitne bilen min. Registreringsnummeret bak kan kun leses i relieff i disse dager. Men hos bilvaskfirmaet hadde de ei låst dør de ikke fikk opp, slik at de ikke fikk komme til der de vasker bilene, og nå hadde de ringt låsesmed og de trodde nok ikke de kunne få vasket bilen min på ei god stund. Svarte! Halve meningen med turen til andre siden av byen var nettopp bilvasken!

I stedet lot jeg bilen stå, handlet litt mat og nye fisker til akvariet. To nye platy og to otociklider. Neontetraene var i karantene, så de kjøpte jeg i en annen dyrebutikk i nærheten. Fem stykker av dem. Totalt tre poser med akvariefisk hjem, altså.

På vei hjem benyttet jeg sjansen til å kjøpe med meg skikkelig sushi når fiskehateren først var borte. Dyrt, men godt!
Mmmmaki!
Vel hjemme ble det sushispising og lampemontering. Det er klart at Ikea ikke kan levere noe som består av flere deler ferdigmonert. Da oppdaget jeg at jeg hadde glemt å kjøpe lyspære ... Det ergret jeg meg så lenge over at jeg til slutt kom på at vi har ei kasse med ubrukte lyspærer, og en ekspedisjon oppi den løste problemet.

Første halvdel av kvelden ble brukt til akvarievannskifte og prosessen med å få de nye fiskene oppi akvariet. Tre poser ... Det tok sin tid, for jeg sovnet foran TV-en under Dagsrevyen - men rundt halv ti var alle oppi! Jeg rakk det akkurat før akvariumslampa begynte å indikere natt ...

Resten av kvelden gikk bort i ei flaske Black Tower og Skyfall på blueray. Bra film! Jeg var akkurat passe hæppi da jeg gav meg for natta.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...