© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 16. mars 2013

Formforskjell 2

I går (eller forgårs, rettere sagt) gjorde jeg lite annet enn å sove. Ikke en pøkk ble gjort i heimen, men jeg fikk ihvertfall i meg noe mat på et tidspunkt. Vi hadde separat middag (jeg sov på sofaen mens han spiste et eller annet) og jeg tror egentlig jeg glemte hele middagen. Matlysten var uansett ikke på topp.

I dag (evt. i går siden vi har passert midnatt) var nok en uvanlig dag på nesten samme måte som for to dager siden. Mannen dro på jobb kl. 9 - og da stod jeg opp. Etter bare fem timers søvn! (Ble litt sent før jeg la meg natten før ettersom jeg stort sett sov hele dagen ...) Jeg måtte opp på do og konstanterte at jeg faktisk var våken nok til å stå opp. Sånt går jo ikke an på en fridag?! Hvor kommer all denne våkenheten og A-menneske-tendensene fra?

Dagen ble likevel ikke like effektivt brukt som to dager tidligere, men jeg har en god unnskyldning i menssmertene. Tross det, og tross snømengdene som har ramlet i hodet på oss her på Sørlandet, dro jeg på butikken for å handle litt mat og sånt. Det var en småskummel affære, med dype bilspor på ubrøytede veier, skeining både hit og dit, glatte og bratte bakker etc. På vei opp en av bakkene stod to biler fast på forskjellige steder. Køen min på rundt ti biler endte med å kjøre fortauet opp til toppen av heia. Tror ikke fotgjengeren vi møtte satte like stor pris på den alternative kjøreruta.

Men maten ble handlet og jeg kom meg helskinnet hjem igjen. Ny tøyvask ble tatt. Det er forunderlig hvor godt ett dobbeltlaken, to putevar og to dynetrekk kan komprimeres til en kompakt ball inni det ene dynetrekket i tørketrommelen! Jeg ble litt fascinert, faktisk.

Etter middagen sovnet jeg i godstolen da Dagsrevyen begynte og jeg våknet ikke før Skavlan begynte. Det tar på med slike A-menneske-tendenser!

Sinfest.net


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...