© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 13. februar 2013

Kvekk!

Dagens første ord, forsøkt uttalt for omtrent ni timer siden, ble et hest kvekk. Mannen ringte hjem på fridagen min og lurte på om han skulle handle med noe hjem. Det ble en kort og anstrengende samtale, for stemmen hadde helt forsvunnet, og enhver lyd som krevde mer enn hvisking, krevde også mye av halsen min.

I går hadde jeg også fri etter jobbehelgen, og da prøvde personalansvarlig på jobb å verve meg for tirsdagsarbeid via sms. Hun fikk ikke napp, for å si det slik.

I morgen er det meningen at jeg skal på jobb igjen. Formen her jeg sitter er ikke så aller verst, hvis vi ser bort fra at jeg ikke kan føre en fornuftig samtale i normalt volum. Morgenene er verst. I dag brukte jeg en halvtime på å hoste opp grønn gugge og snyte ut flotte og fargerike snotter, etter en natt med en god del hosting. Jeg er usikker på hvordan morgendagens morgen blir, og om jeg føler meg opplagt til jobb. Og om jeg kanskje helst bør holde meg hjemme av hensyn til kolleger og pasienter.

Jeg har time hos naprapaten halv fire. Hvis jeg tar en sykedag blir det litt flaut å treffe en kollega i byen, skjønt de nok forstår fraværet så snart jeg åpner kjeften og kvekker frem en hilsen.

Ja, ja - jeg får kjenne på formen når vekkerklokka ringer om litt over seks timer.

Ha en helsebringende natt!

1 kommentar:

  1. Uff da! Håper formen er bedre idag!?
    God bedring og hjertelig hilsen denne Valentin-dagen! <3

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...