© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 18. januar 2013

Endelig fredag?

Joda, endelig er det fredag, men også "endelig" en ny jobbehelg. Jeg har kveldsvakt i dag og i morgen og kan nyte sene morgener. Herlig! Og så hadde jeg helt fri i går. Det var også usigelig herlig.

Har du sett "Hobbiten" på kino? Den observante leser kan ha merket seg at boka "Ringenes herre" har dukket opp ganske ofte i leselisten min som du finner i høyremargen. Jeg liker godt Midgard-verdenen, og derfor var "Hobbiten" en nødvendighet på kino. Filmen kommer naturligvis også til å bli kjøpt på dvd eller blue-ray etter hvert.

Peter Jacksons filmer viser utrolig mye fin new zealandsk natur! Det er nesten så man føler seg litt hjemme. Men også filmmusikken er vakker og glir nesten umerkelig i bakgrunnen, men skaper stemninger når det er behov for det. Innimellom kommer musikken mer til syne, slik som når Thorin synger "Song of the Lonely Mountain". Jeg må innrømme at jeg var spent da jeg skulle høre den første gang, og jeg ble overrasket over hvor melodiøs man hadde gjort dvergenes sang. Jeg liker den bare mer og mer!

Og med den lange og unødvendige introduksjonen får du herved fullversjonen av sangen. Sett deg tilbake og nyt den.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...