© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 31. desember 2012

Resymé 2012

Så var det på tide med en oppsummering av året som har gått. Jeg skrev tyve færre innlegg i 2012 enn i 2011 og har kommet opp i over 45 000 sidevisninger totalt siden jeg begynte å blogge sommeren 2010. Mitt absolutt mest populære innlegg ble skrevet i fjor og omhandlet hvordan man lager et papirsnøfnugg - et innlegg som ble umåtelig populært nå i høst.

Januar startet med en dott i øret mitt som varte i hele fire uker, og jeg ble mektig lei av den. Jeg kjøpte en iskremmaskin via Buzzador og følte meg litt lurt. Til opplysning kan jeg nevne at den fortsatt ikke er prøvd og vurderes gis bort. Jeg satte også i gang en gi-bort med AcuFriend som gevinst og vurderte en ny hobby.

I februar deltok jeg i et lokalt Wordfeud-mesterskap, men ble slått relativt raskt ut. Min mors 70-årsdag ble feiret og jeg bestilte endel miniatyrer til den nye hobbyen min. Både mannen og jeg dro på hvert vårt kurs i Oslo. Hans bursdag ble feiret med Øystein Sunde-konsert, men han var også slått mye ut av migrenen sin. Nabokatta tok seg litt for godt til rette i blomsterkassa vår denne måneden, og jeg ble operert på dagkirurgen.

Mars begynte med sykemelding etter operasjonen. Jeg ordnet litt med akvariet og mannen var skikkelig migrenesyk. Jeg var litt bekymret over en føflekk, men har latt den bero. Yrkesstoltheten lot skinne gjennom denne måneden, og kjøkkenet ble endelig komplettert med en "gratis" blender. Og så fikk jeg endelig miniatyrene mine i posten!
I april gjorde jeg ikke mine hoser grønne, men vasket mine underbukser gule. Lekkert! Påsken ble feiret på hyttetur, hvor jeg også fikk lekt litt med miniatyrene og kameraet mitt. Og så plantet jeg litt i potter på verandaen. April var også måneden jeg begynte med Pinterest.

Vi var en ny tur til Oslo i mai for å feire nevøen min og jeg benyttet anledningen til å handle litt. Jeg prøvde ut forskjellige Vanish-produkter og plantet litt mer på verandaen. Det var mye pollen denne måneden!

Min mest produktive måned på bloggen dette året var juni. Gavedrysset mitt ble satt i gang og bilen ble EU-kontrollert. Den bestod ikke. Både grill og varmepumpe ble kjøpt denne måneden. Og så bil, da. Ny konebil måtte til når den gamle ble for dyr å fikse på.
Med juli kom sommerferien, og vi reiste til Vestlandet via bl.a. Hadeland og Trollstigen - en flott tur! En gammel orkidé bestemte seg plutselig for å blomstre etter åtte år, og jeg bidro beskjedent i debatten om hva en blogger kan/skal skrive om. Vi pusset opp litt på badet i andre etasje og fullførte oppussingen på gjesterommet.

I august begynte jeg å skrive om barndomsminner og mannen og jeg feiret bryllypsdagen med en bedre middag på en fænsi restaurant i byen. To ganger sovnet jeg i massasjestolen på jobb, litt møbler ble handlet og jeg lagde hjemmelaget potetchips for første gang.


Jeg tok litt nærbilder av mose i september og rapporterte hvordan sommerens hekleprosjekt hadde utartet seg. Enda flere orkidéer blomstret og jeg fikk en heftig øyekatarr og forkjølelse. Med en CRP på 93 ringte plutselig legen min og ville ha meg inn til kontroll.

I oktober kunne jeg endelig hente den nye bilen min, og den har vært en fryd å kjøre siden da! Mer mimring over barndomsminner og mer jobbing. 

Jeg konkluderte i november med at helsa føltes bedre og at jeg liker stillhet. Jeg slo et slag for åndsverkloven som sier at man ikke skal stjele andres bilder, selv om de ligger ute på internett. Årets julelikør ble satt for siste gang og det skjedde noe rart på Pinterest. Og så bakte jeg brød! Tenk det! Og klippet papirsnøkrystaller. Tegnehannes tegneserie kom endelig i posten og så var det julebord.
Desember startet med ei ukes etterlengtet ferie og jeg benyttet anledningen til å få litt antirustbehandling på bilen. Som følge av det, ble alle hjulmutterne ødelagt, og bilforhandleren min og antirustfirmaet krangler i kulissene. Fikk også handlet litt mer normale ting i løpet av ferien - julegaver og slikt, vet du. Også ble det jo litt pynting til jul og mer jobbing etterhvert. Året avsluttes med senebetennelse i høyre håndledd. I fjor var det dott i øret. Tro hva det blir om ett år? 
Skål for det nye året!
RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...