© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 18. desember 2012

Nattevaktsjobbing

Jeg er midt mellom to nattevakter, og den første natta ble heldigvis veldig rolig. Så rolig ble den at vi fikk sett en dvd (Tim Burtons "Alice in Wonderland") OG jeg fikk skrevet 5-6 julekort! Skal prøve og huske på å postlegge dem når jeg kommer på jobb i kveld.

Jeg er ikke blant dem som lager de mest fancy julekort, ei heller skriver jeg fantastiske juleskildringer eller oppdateringer av året som har gått. Årets vri blir derimot at jeg forsegler alle konvolutter med rød voks og stempler "God jul" på dem.


I morgen blir en noe tøff dag. Rett etter nattevakta drar jeg til sentrum og naprapattimen min. Deretter blir det å kjøre rett ut til bilforhandleren min som skal skifte alle mutterne på bilhjulene mine. Og siden jeg da allerede er ute i en handelspark, benytter jeg sjansen til å handle inn de siste julegavene (håper jeg). Jeg vet sannelig ikke når jeg kan karre meg oppi senga igjen, men jeg skal vel være heldig hvis det blir før ett. Takk og pris har jeg fri på torsdag! Da må jeg vaske, rydde og pynte til jul ... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...