© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 21. desember 2012

Et merkelig døgn

Jøje meg! Gårsdagen ble litt intensiv før jeg flatet totalt ut. Men jeg tror jeg husket alt jeg skulle! Jeg postet julekort da jeg kom på jobb for den siste nattevakta, gjorde noen endringer på ønsketurnusen i løpet av natta, møtte opp hos naprapat kl. 08, møtte opp hos bilforhandler kl. 09 for å skifte hjulmuttere (Alle hadde fått sprekk etter antirustbehandlingen av bilen! Bilder ble tatt og kranglingen fortsetter i kulissene.). Det brukte de over en time på og jeg var så trøtt at jeg ble småkvalm da jeg lukket øynene, for hodet mitt spant! Etterpå dro jeg først innom Plantasjen og kjøpte svibler. Så dro jeg innom Stormberg og handlet julegave. Deretter mer handling (mat, klær, julegaver) på et stort handlesenter, hvor jeg også fikk postet et kort til Canada og handlet reseptmedisin og ny ancistrus. Og på vei hjem husket jeg til og med på å fylle bensin på tanken.

Den lille turen til Ikea jeg hadde tenkt meg, droppet jeg. Hadde uansett bare tenkt å kjøpe pepperkakedeig der (og kanskje former) ettersom de vant en pepperkakedeigkåring. Det føltes plutselig ikke like viktig som at klokka var halv to allerede og jeg var trøtt.

Strake veien hjem, matvarene i kjøleskapet, posen med ancistrusen oppi akvariet og så roe seg ned litt foran PC-en. Der satt jeg og talte på knappene om jeg skulle legge meg straks eller forsøke å holde meg våken lenge nok utpå kvelden til at jeg kunne ta en tidlig kveld. Etter en drøy times vurdering (og surfing på nett) valgte jeg å legge meg for noen timer. Alarmen ble satt på tre timer og tennene pusset.

Jeg husker at jeg slo av alarmen et par ganger og at mannens alarm gikk kl. 0700 og 0730, men at han lå lengre. Sov litt urolig før han dro, men da sluknet jeg helt som en stein. Og bråvåknet kl. 12! Nittenogenhalv time i seng! Og 29 timer uten mat. Frokosten ble sushien jeg hadde kjøpt til middag dagen før. Og den stakkars ancistrusen fikk til slutt lov å slutte seg til sine nye venner.

De storslagne planene for dagen ble litt mindre storslagne, men jeg fikk ihvertfall støvsugd hele huset (bare avbrutt av noen sikringsbrudd) og pyntet til jul. Til tross for et merkelig døgn er jeg nokså fornøyd med resultatet.

Illustrasjonsbilde fra Colourbox.com

1 kommentar:

  1. Ja, det var litt av eit døgn må eg seie :)

    Titter innom og vil ønske deg og dine ei riktig God Jul !

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...