© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 27. november 2012

Kule ting

Coolstuff.no har i disse dager en konkurranse for oss bloggere, hvor man kan vinne coolstuff-favoritten sin. Jeg har ikke hatt noen favoritt hos dem, men hvis jeg skulle ønske meg en ting gratis fra dem, må det bli Vooni VIR810 internettradio. Den koster såpass mye at jeg ikke ville kjøpt den selv, men gratis tar jeg den mer enn gjerne! Dessuten trenger jeg en radio på gjesterommet/hobbyrommet!

Den har muligheten til å ta inn over 16 000 radiokanaler gjennom internett. Man kan også lytte til DAB-radio eller god, gammeldags FM-radio. Mp3-spilleren kan også kobles til, eller man kan spille av musikken som ligger på PC-en. Også har den vekkerklokke. Og du kan velge mellom hvit eller svart utførelse. Jeg tror jeg foretrekker den svarte.
Bildet er lånt fra coolstuff.no
Se flere Julegavetips på CoolStuff.no! 
Og hvis du også vil vinne en coolstuff-favoritt, kan du klikke på DENNE linken og lese reglene.

Trekning mandag 3. desember.

1 kommentar:

  1. Vilken häftig radio, den vill jag också ha! Ska gå in på deres side! Kul att du gillar mina makraméarmband!
    Ha en fin dag!
    Kram Helen

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...