© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 22. november 2012

Papirklipping

Jeg tror jeg har klart å snikinnføre en aldri så liten tradisjon på jobb. Snøkrystaller i papir. Jeg fortalte i fjor om suksessen (les her og her). Selv om det kanskje ikke blir en like stor farsott i år, får produksjonen min oppmerksomhet dette året også. Her ser dere litt av hva jeg har lagd så langt. (Jeg skal ha tre nattevakter denne helgen - fåglerna vet hva jeg får tid til da!)

Denne malen ble til ...
... denne! Ikke helt riktig etter boka, men artig nok.
Variasjoner over et tema. Bare én ble som planlagt. Kan du se hvilken?
Trenger du litt inspirasjon, kan du klikke på denne linken. Der finner du 51 maler til forskjellige snøkrystaller! Da har du litt å sysle med de nærmeste timene.

1 kommentar:

  1. Artig tradisjon du har skapt på jobben. Fine snøkrystaller, men jeg våger meg ikke på en gjetting på hvilken som ble som du planla. :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...