© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 13. oktober 2012

Barndomsminner #5

Tøfler!

Jeg har brukt tøfler så lenge jeg kan huske tilbake. Argumentene i barndommen var naturligvis at da slet man ikke ut strømpene like fort, samt at det var godt og varmt for føttene. Spesielt viktig i vinterhalvåret. Jeg kan ikke huske om jeg måtte bruke tøfler om sommeren. Sannsynligvis ikke.

Litt av variasjonen gjennom barneårene.
Tøffelmanien førte i hvert fall til at jeg i dag er avhengig av innesko, noe som for min del betyr sandaler. Det blir litt feil å kalle dem tøfler, skjønt de har samme funksjon. Jeg liker ikke å gå rundt barbeint eller på sokkelesten. Da tenker jeg bare på all møkka som ligger på gulvet og som blir dratt rundt under føttene mine. Jeg innbiller meg at sandaler er litt renere i så henseende.
Nåtidens innesko.
Mannen, derimot, foretrekker å gå på sokkelesten med mindre det er huskaldt. Om sommerne gjerne barbeint. Det gyser litt i meg når jeg tenker på at han går barbeint fra baderomsgulvet med alskens rariteter og rett til køys.

Hva med deg? Tusler du rundt på sokkelesten eller bruker du tøfler?

2 kommentarer:

  1. Jeg tusler nok rundt på sokkelesten, men det er tjukke sokker som går nesten opp til kneet.

    Klem

    SvarSlett
  2. Jeg har alltid sko/tøfler på inne. Om sommeren går jeg nok også litt barbent inne, men aldri ute. Badegulvet kan da ikke være så ille som du tror. Det vaskes da hver uke.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...