© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 29. september 2012

Hallo, det er fra legekontoret!

Planen for torsdagen var å bli under dyna lengst mulig og ikke gå ut av døra overhodet. Begge de to foregående sykedagene ble jeg jagd ut. Tirsdagen måtte jeg til apoteket etter øyedråper og onsdagen måtte jeg til Toyota for å signere et papir som var blitt glemt i sommer. Torsdagen skulle bli min bli-hjemme-og-passe-på-meg-selv-dag.

Kvart på ti vekker telefonen meg.

Det er fastlegen min.

Hun hadde endelig fått sett på blodprøvesvarene mine som ble tatt på lørdagen, og nå reagerte hun på den høye CRP-en, og lurte på om jeg kunne komme om to timer til en hastetime for kontroll av CRP og sjekk etter streptokokker. 

Når legen ringer og vil ha deg inn til kontroll, sier man ikke nei.

To timer senere har jeg fått påvist en lavere CRP (nå bare på 50 og noe) og ingen halsstreptokokker. Legen lytter på lungene, spør noen relevante spørsmål og skriver ut resept. Jeg får en tredagers kur på antibiotika, cosylan mot natthoste og acetylcystein mot slimhoste. Sistnevnte har jeg ikke tatt i bruk ennå, og det ser ut som jeg kanskje kan klare meg helt uten.

Nå er ihvertfall formen stigende. Øynene er mye bedre, bihulene (som ville være med på festen i går) har roet seg litt og hosten er bedre. Jeg har til og med endelig orket å skifte på senga! Da var jeg i grunnen nokså fornøyd med meg selv. Jeg tror jammen jeg skal klare å komme meg på jobb til mandag!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...