© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 9. august 2012

Barndomsminner #2

Solbrenthet! Er det noe jeg forbinder med barndommens somre, så er det solbrenthet. Som rødhåret og lyshudet gikk det ikke en barndomssommer uten at jeg ble brent. Ørene, armene, ansiktet og beina var naturligvis mest utsatt. Til tross for min mors påpasselige solfaktorpåsmøring, så ble jeg alltid svidd. Hvor mye hud har jeg ikke kunnet skrelle av i årenes løp? Og husker jeg ikke godt hvor ille det var når jeg skulle legge meg for natta etter en litt for het sommerdag, og det var galt uansett hvordan jeg lå og dyna var i veien og for varm mot huden.

Bildet viser meg i 1980 på det jeg mener å huske var min første skoledag. Kjenner du igjen ranselen som jeg beskrev i forrige barndomsminneinnlegg? Jeg må innrømme at jeg er misunnelig på meg selv og de utrolig BRUNE hendene mine på bildet! En barndomsbragd jeg aldri kommer til å mestre igjen. Bare iherdig ignorering av diverse solbrentheter gjennom en hel sommer kunne resultere i den brunfargen på hendene mine.

2 kommentarer:

  1. Det er såå morsomt med barndomsminner, men i motsetning til deg ble jeg alltid kjempebrun både som barn og nå som voksen...men det kommer an på huden som du skriver. Morsomt også med den første skolesekken din...jeg har min og.
    Finner ikke mailaddressen din på siden her, så jeg får ikke sendt deg addressen min til premien jeg vant. Er det jeg som ser dårlig eller ligger den ikke ute?
    Klem fra Kristin

    SvarSlett
  2. Herlighet...jeg fant, jeg fant...føler meg ikke lite dum nå da!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...