© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 27. juni 2012

Litt handling

I dag har jeg vært hos Toyota og snikkikket på deres nye Yaris Hybrid. Den skulle visst ikke presenteres før i morgen, men det hadde allerede vært en utålmodig kunde innom butikken og tittet på den. Derfor fikk jeg også prøvesitte den og studere interiør og eksteriør. Den frister! Jeg har fått et pristilbud som ikke er altfor avskrekkende (relativt sett), samt et forslag til lån over 7 år. Jeg har også sendt e-post til kontakten vår i banken og bedt om et møte for å høre hvor dyr DNB ønsker å være. Spennende!

Såh! Hva gjør man når man halvveis har brukt opp over tohundre tusen? Jo, da stikker man innom Plantasjen og handler enda mer. En snau tusenlapp, bare. Noen potter og noen planter, overtrekk til den nye parasollen, snasent sidebord til baden-baden-stolene og noe grilltilbehør.

Trappebordet kjøpte jeg på Skeidar etter litt rot fra deres side. Det er visst fjorårets modell, men nettsidene deres var ikke helt oppdaterte. Er det ikke flott? Og med de flotte plantene som ble plassert der i dag, er jeg kjempefornøyd selv!


Og i posten kom i dag endelig gi-bort-premien fra Novelty Design! En utrolig flott ugleklokkesmykke og to bobby pins. Hurra! Har gledet meg spesielt til å motta klokkesmykket! :D

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...