© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 7. mai 2012

Hjemme igjen - og et forvarsel!

Så var helgen i Oslo over og vi er trygt tilbake i heimen - en fartsbot fattigere. Det gikk visst litt fort på vei til Østlandet, for plutselig hadde vi en sivil politibil bak oss som blinket med blålysene. Sure penger, men det er jo selvforskyldt!

Vi kom oss ikke av gårde på fredagen så tidlig som jeg hadde håpet, så da vi var fremme i Oslo dro jeg med meg mannen inn på Oslo City og opp til Dynasty Interior. Der viste det seg at hele butikken var til 50%, og da gikk undertegnede litt berserk. Jeg hadde tenkt å kjøpe inn ett eller annet til gavedrysset mitt som kommer snart, men nå var det plutselig masse som fristet. Det var jo så billig! Det meste jeg kjøpte skal jeg gi vekk her, men noe beholdes til senere "i-siste-liten-gaver". Det er greit å ha noe liggende på lur.

Litt til meg og mest til dere. ;-)
Fredagen rakk jeg ikke mer handling, for kvelden ble tilbrakt hos min bror og familien. Derimot stod jeg tidlig opp på lørdagen og dro sporenstreks til Shangri-La etter frokost. Etter endel leting fant jeg en passende (rød) Buddha og jeg hadde ikke hjerte til å fortelle selgeren at den skulle stå til pynt i ei blomsterpotte da han gebrokkent spurte "Do you meditate?" og han plutselig ble snakkesalig og la ut om sin minimalistiske zen-stil hjemme hos seg selv.

Etter Shangri-La tok jeg trikken til Grünerløkka og oppdaget at det var markedsdager der. Beleilig! Der fant jeg noen fine skjerf (se bildet). Hoveddestinasjonen var derimot Hasla, hvor jeg fikk byttet inn Nostalgi-ringen min i en litt større og bestilt hårspenne i samme serie. Der kjøpte jeg også noe som jeg skal gi vekk til en heldig vinner i gavedrysset som kommer, så følg med!

Da jeg var tilbake i Byporten, tok jeg runden i første etasje. Der fant jeg sannelig enda mer moro, både til dere og til oss. En praktisk kjølebag til mannens late soldager på verandaen, blant annet. Og et nytt tannbørsteetui til meg. Det retro-orange etuiet jeg bruker i dag, er faktisk autentisk retro! Jeg har hatt det siden jeg første gang hadde behov for tannbørsteetui en gang på 70-tallet.

Bursdagsfeiringen av 12-åringen gikk hyggelig for seg. Mine foreldre var også i Oslo og fikk feiret sammen med oss andre. 12-åringen så ut til å like ThinkGeek-gaven han fikk av oss, selv om han ikke helt fikk dreisen på trommespillingen med en gang. Øvelse gjør mester!


1 kommentar:

  1. Kjedelig med bot, men det høres ut som dere hadde en fin tur for det.

    Klem
    Liza

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...