© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 20. mai 2012

Burde, burde

Så mye jeg vil gjøre, så lite som blir gjort! Kom arbeidslyst, her skal du motstand finne!

I dag har vi handlet. Sukkulenter og potter og spanske margeritter. Jeg har nemlig kommet meg på Pinterest og latt meg inspirere av flotte bilder. Mange av de flotte bildene er av sukkulenter. Noen er også av mose. Jeg tror jeg liker mose, og har lyst å ta meg en tur i skauen her og plukke med meg noen fine moseflekker. Jeg ser for meg mange flotte motiver med mose og miniatyrfigurene jeg har kjøpt! Burde, burde! 
Flott mosefat. Bildet er lånt herfra.
Jeg kan gjøre det i morgen, søndag, men jeg bør vel kanskje først plante de plantene jeg allerede har kjøpt inn. Først de spanske margerittene som skal erstatte den daue lynga som besøkskatta la seg oppå, jfr. dette innlegget.

Deretter bør sukkulentene få lov til å komme i jorda.
Fra min hageinspirasjon. Besøk meg gjerne på Pinterest!
Og etterpå burde jeg virkelig begynne å ta bilde av tingene som skal gis bort til dere i gavedrysset som kommer så snart bildene er tatt. Jeg får ikke ryddet spisebordet før alt er gitt vekk! Jeg regner med at dere hjelper meg med å bli kvitt gavene etter hvert. :-)

Nattevaktene gikk forøvrig greit unna. Jeg opplevde gjensynsglede fra en pasient jeg skulle ta blodprøve på, fire politimenn, én vekter og to ambulansemenn som måtte holde en annen pasient, fødedamer, å måtte kle meg i kirurggrønt for å "besøke" ei operasjonsstue og ellers det vanlige. Men ikke en eneste russ! Ære være dem for å holde seg friske nok på nattevaktene mine!  :-)

1 kommentar:

  1. Alle disse burdeburdene! I går fikk vi målt opp hagen vår skikkelig, så nå er det "bare" å begynne å lage skisser over hvordan vi vil ha det - med planter og det hele. Kanskje et av dagens gjøremål? ;o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...