© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 30. april 2012

Siste søndag i april

I går dro vi på handlesenteret for å hente syklene våre på XXL. De var ferdig vedlikeholdt, og fordi de var yngre enn tre år ble det en gratis affære for oss. Hurra! Nå har vi ingen unnskyldninger for ikke å tråkke av gårde.
"Steinbedet" endelig avbildet! Propellen skal fungere som en "cat propeller repeller"

Klikk på bildet for å gjøre det større.
Vi var også innom Plantasjen for å se om de hadde dvergsyrin. Jeg hadde fått et tips om at det var et greit prydtre å ha i potte, men butikken hadde ingen inne. Etter å ha satt fra oss syklene hjemme dro vi til et annet hagesenter, nemlig BoGrønt hvor jeg ikke hadde vært innom før. Det var lite, trangt om plassen (evt. "godt utnyttet") og fullt av planter, potter, krukker, dekor og interiør. Og så hadde de dvergsyrin! Plante, jord og potte ble kjøpt og fraktet hjem, bare for å oppdage at jeg hadde for lite lecakuler igjen.

Derfor ble det ny tur ut til BoGrønt igjen i dag, søndag. Til slutt stod dvergsyrinen på sin plass. Den ser litt stusselig ut ennå, men det er jo bare fordi den ikke har fått tid til å få blader ennå. Det kommer etterhvert og jeg gleder meg til den blomstrer!
Dversyrin på hjul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...