© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 4. mars 2012

Vinner av AcuFriend er ...

Da har jeg endelig hatt opptelling, sjekket om dere som følger meg også har bloggen min på bloggrollen deres og latt Random.org sagt siste ord om hvem som skulle få vinne.

Trøstepremien, Intuition Sensitive Care-høvel, går til Camilla - toyotacrown!

Selve hovedpremien, rosinen i pølsa, prikken over i-en, plommen i egget og jeg vet ikke hva ...

*trompetfanfare*

Hun har passende nok faktisk BURSDAG i dag! Elisabeth - innerst i veien! Gratulerer - både som premievinner og bursdagsbarn!

Hvis dere begge kan sende meg en e-post med navn og adresse som jeg kan sende premiene til, så skal jeg få ekspedert premiene så snart som mulig.

Nå må jeg også benytte anledningen til å si at det var mange av dere som hadde svært gode grunner til å prøve en AcuFriend og hadde det vært opp til meg, så hadde dere fått hver deres! Migrene og hodepine kan være en forferdelig plage. MEN! Og nå trenger jeg DERES hjelp!

Hvis det er mange nok av dere som ønsker en ny gi-bort med AcuFriend som premie igjen, kan jeg kanskje overtale gründeren/utvikleren til å sponse meg på nytt! Skriv i så fall en kommentar om det til dette innlegget, slik at hun kan se hvor stor interesse dere har av å prøve produktet hennes! Så skal jeg spørre henne pent om hun er villig til det.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...