© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 22. mars 2012

Forvirret

Jeg var dypt inni en drøm hvor jeg tok massevis av bilder med en semiproft kamera. Tok bilder i de underligste vinkler. Så vekker mannen meg med "Nå drar jeg!". Drar?, tenkte jeg. Er det ikke lørdag? Forresten - du skal jo ikke være her på lørdag, for da skal du være på Hovden! Tenkte jeg. "Drar?", spurte jeg.  "Ja, på jobb!" Full forvirring. Det må jo dessuten være langt utpå formiddagen? Jeg kikker på vekkerklokka som viser at det er halv ni på morgenen. Og jeg innser at vi fortsatt bare er kommet til torsdag (for jeg skal jo uansett ha jobbehelg) og jeg har bare sovet noen få timer. 

Av og til blir jeg helt tussete av nattevakter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...