© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 16. februar 2012

Tilbake igjen

Det var i grunnen kjekt å være en tur i Oslo igjen. Tirsdagen ble det ikke tid til noe utenfor oppsatt program, for foredragene sluttet kl.17 og felles avgang fra hotellet til restauranten hvor vi hadde fellesmiddag var kl. 19:10. Det ble bare tid til en kjapp lur før vi vandret i mer eller mindre samlet flokk til ærverdige Olympen, hvor vi fikk servert deilig 3-retters

Onsdagen var det tidlig på 'an igjen og jeg oppdaget ei jeg hadde studert sammen med og ikke sett siden den gang. Det er alltid hyggelig å treffe gamle kjente, men vi hadde ikke så mye å prate om bortsett fra å forhøre oss om hvor den andre jobber og driver med. 

I den første lengre pausen fikk jeg med meg to kolleger til en liten vandretur opp til regjeringskvartalet for å se på elendigheten. Området var godt gjerdet inne, men det var noen kikkehull som vi kunne se gjennom. 
Høyblokka til høyre med statsministerens kontor øverst.
Under lunsjen etterpå oppdaget jeg et skilt som viste hvor nært dette var og et av resultatene av tragedien som skjedde. Elendigheten rammet jo flere bygninger enn selve regjeringskvartalet. 
Skilt på vindusveggen der vi spiste lunsj. Nært!
I går var det jo også Valentinsdagen, som jeg nevnte i forrige post, og sannelig hadde mannen fått det med seg - og sendte meg en søt MMS!
Søtt!
I kveld kom vi hjem, og det var i grunnen enda kjekkere. Klisjéen "Borte bra, men hjemme best" stemmer fortsatt. Og snille naboen hadde satt inn søppeldunken for meg mens jeg var borte. I morgen (ehh ... i dag, faktisk) er det tilbake til jobb og hverdag igjen, min mor har sin store, runde bursdag og mannen kommer hjem på kvelden.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...