© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 13. februar 2012

Feiring

I går, på lørdag, ble min mor feiret av nærmeste familie. Hun fyller 70 år til torsdag, og slikt må markeres, enten hun vil eller ikke. Min bror og familien hans kom fra Oslo i ens ærend, så vi ble åtte med smått og stort. Først dro vi på restaurant og spiste en bedre middag. Deretter dro vi hjem til oss for kaffe og kaker.
Min mor gav på telefon noen dager tidligere ettertrykkelig beskjed om at hun ikke ønsket noen bløtkake. Men jubilanter må få kake til kaffen, så jeg bestilte ei passe stor gulrotkake. Tror du ikke bursdagsbarnet, som bare skulle sørge for å være til stede, også hadde bakt ei stor sjokoladekake OG kjøpt med seg ei morsdagsmarsipankake? Ikke nok med det, men min svigerinne hadde tatt med seg fransk sjokoladekake (min nevøs favorittkake). Det ble med andre ord FIRE kaker på ÅTTE personer. Ei halv kake på hver, faktisk. 

Det ble litt rester, kan man si. Svigerinnen min tok med seg sin medbrakte, foreldrene mine fikk beskjed om å ta med seg marsipankaken hjem og sjokoladekaken ble delt i to til min bror og meg selv. Min halvdel tok jeg med på jobb søndagskvelden, noe som naturligvis ble godt mottatt. Gulrotkaken beholdt vi. :D
I dag har det vært morsdag. All omtale, skriverier og annet minner meg alltid på hva mannen min og jeg ikke har.

2 kommentarer:

  1. Skjønner det... :/

    ...liker ikke helt hvordan denne dagen har blitt. Eller farsdag for den saks skyld. I morgen er det derimot en "helt vanlig mandag" - det skal bli godt ;)

    SvarSlett
  2. Så koselig! Høres ut som det var mer en nok kake ja..hehe.
    Ha en fin uke:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...