© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 22. januar 2012

Ny hobby?

Jeg er glad i fotografering, selv om jeg er veldig amatør. Særlig makrofotografering har jeg stor sans for, for jeg liker det uvanlige i perspektivet og de uvante detaljene som kommer fram. 

Noen er flinke til å bruke humor kombinert med makrofotografering, og da særlig ved å benytte miniatyrfigurer. Et kjent scenario får plutselig en ny dimensjon når man lager en ny situasjon ved å plassere noen figurer i bildet.
Lånt fra iStockPhoto.
Foto: Christopher Boffoli
Foto: Christopher Boffoli
Foto: Christopher Boffoli
Foto: Christopher Boffoli
Den siste tiden har jeg fått mer og mer lyst å kjøpe slike figurer selv og prøve meg på slik fotografering. Jeg har gjort noen spede internettsøk for å finne et sted å kjøpe figurene, men først i dag fikk jeg et tips av ei venninne. Jeg har ikke bestillt noe ennå, men jeg skal kikke nøye gjennom utvalget og velge meg et sett med figurer og prøve meg frem med dem først. Jeg kommer aldri til å bli like flink som for eksempel Christopher Boffoli, som jeg har lånt de fleste bildene over av, men jeg kan ha mye moro i forsøket!

1 kommentar:

  1. Fantastiske:) Dette fikk meg til å smile:)
    HA en fin dag
    Klem
    Liza

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...