© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 24. januar 2012

Miniatyrleting

Nå har jeg brukt noen timer på å klikke, vurdere, sammenlikne og tenke på hva slags miniatyrfigurer jeg ønsker å kjøpe. Kikkeprosessen har klargjort hva jeg ønsker meg, og jeg har funnet en del av det. Etter litt mer egenleting fant jeg nemlig en butikk i Trondheim som selger figurene jeg ønsker meg, og etter enda litt mer egenleting oppdaget jeg at de bildene som deres nettside viser, bare er et utvalg og at produsenten har et mye større utvalg. Da er det bare én ting å gjøre - nemlig bestille varekatalogen!
Den koster noen kroner og må forhåndsbetales - 130,- totalt. Først etter å ha lagt betalingen inn i nettbanken og sendt Trondheim en e-post oppdaget jeg at de også har en komprimert katalog som bare inneholder H0-figurer (H0 ser ut til å bety en skala på 1:87) og som bare koster 11,- i porto ... Jaja, nå får jeg ihvertfall Preisers fullstendige produktkatalog - det er sikkert godt for noe! :-)
Disse kommer jeg nesten helt sikkert til å bestille.
I dag fikk vi forresten tørketrommelen vi bestilte på lørdag! Vi har ikke hatt tørketrommel før og jeg kjenner at jeg gleder meg til å bruke den. Håndklær, sokker, underbukser etc. - svisj og ferdig med det! Så greit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...