© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 14. desember 2011

Øye-blikkelig

I dag var jeg hos fastlegen min igjen for tredje gang i samme ærend. Første gang manglet hun riktig utstyr og andre gang ble prøven mislykket. Nå satser jeg på at alle gode ting er tre, for undersøkelsen er ikke SÅ festlig. Når jeg nå først var hos henne igjen, husket jeg endelig på å nevne den pussige synsforstyrrelsen som jeg skrev om tidligere. For et par uker siden hadde jeg en mildere variant som plutselig dukket opp mens jeg pratet i telefonen. 

I alle fall - jeg fortalte legen om opplevelsene, og hun tenkte trombose med en gang. Hun sa det ikke høyt, men jeg skjønte hvor det bar hen. Hun henviste meg sporenstreks til en øyelege og ba meg gå til ekspedisjonen hos ham. Der ble jeg møtt av en sekretær som ikke hadde mottatt henvisningen og det ble til at jeg gikk hjem i stedet for å sitte og kjede meg på et venterom hvor jeg kanskje eller kanskje ikke ville få en time på ett eller annet tidspunkt.

Da jeg kom hjem etter litt småhandling oppdaget jeg at jeg hadde hele SEKS ubesvarte anrop på mobilen. Det viste seg å være sekretæren som desperat hadde forsøkt å få tak i meg, for jeg hadde visst blitt henvist som øyeblikkelig hjelp. Jøje meg. Så nå har jeg time der i morgen litt over ett. Det skal vel bli festlig etter ei nattevakt! *grøss* Tror det var litt overreaksjon av fastlegen min, men hun kan vel ikke ta noen sjanser - hun handlet nok ut fra standard prosedyrer.
Bilde fra filmposteren til "The Eye"
Men - jeg tror jeg er ferdig med alle julegavene! Føler alltid at det er noe småtterier ekstra som skulle vært kjøpt til enkelte, men jeg finner aldri ut hva dette "ekstra" skal bestå av. Nå gjenstår å kjøpe pakker av Posten og få sendt alt til Oslo og Ålesund før det blir for sent. Og så har jeg omtrent 13 julekort som skulle vært skrevet. Får se i morgen før jeg går på siste nattevakten.

Til helgen må vi kjøpe juletre og så skal jeg pynte til jul. Vekk med lilla og frem med rødt!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...