© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 10. september 2011

Handletur

Da var de to nattevaktene over, og jeg har "utvidet" helg og skal ikke på jobb igjen før mandag ettermiddag. Hadde egentlig tenkt å komme meg opp på ei skjebelig tid etter vakta, men det glemte jeg visst litt av. Vi hadde en elektriker på befaring hos oss klokka åtte, og han gav oss et tilbud på det vi ønsket av oppgraderinger. Da han gikk etter en drøy halvtime, gikk jeg og la meg. Og sov som en stein til halv seks! Snakk om å sove bort dagen!


Da jeg endelig kom til bevissthet igjen, dro vi på Ikea og handlet for noen tusenlapper i bokhyller og skapdører. Skal si det koster å være kar! Kjøpte oss en lav kommode til soverommet også. Vi spiste middag der også, for på det tidspunktet var det rundt 18 timer siden sist jeg hadde spist. Sei(g)-retten min var ikke så mye å skryte av - jeg skulle heller valgt kjøttbollene, slik som min mann.

Hvis jeg klarer å sovne til natta og kommer meg opp på et fornuftig tidspunkt, er det meningen at jeg skal kjøpe malingen til stua, mens mannen setter sammen noe av det som ble kjøpt i dag. Vi har ikke maskert stua ennå, så det blir nok ikke noe maling før søndag. Maskering er kjedelig og tidkrevende arbeid! :P

Og til mandag kommer spisestua og skjenken på døra! Weee!

Noen som vet hvordan man fester løse fliser på ei utetrapp, forresten?

1 kommentar:

  1. Vet ikke så mye om fliser og utetrapper...Men skulle gjerne ha tatt en tur til IKEA:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...