© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 7. august 2011

Siste sjanse før trekning

Så er vi endelig i gang! Igjen! Vi har overtatt nøklene, signert de siste papirene og offisielt overtatt vår nye bolig. Vi hadde med oss et lite billass med pakkenelliker, som fylte overraskende lite i boligen. I morgen skal vi gjøre vårt beste for å fylle opp litt mer. Da leier vi en henger og lemper enda litt mer inn. Vi rakk også å bestille oppvaskmaskin, en Bosch, som blir levert på døra til mandag. Her som vi har leid et halvt år nå, har vi ikke hatt oppvaskmaskin. Oppfinnelsen har vært dypt savnet de siste seks månedene! Vi har også filt opp nye nøkler, hvorav sikkerhetsfirmaet skal få overta den ene så snart alarmen er på plass.

I dag (vi har tross alt bikket over til søndag) har vi forresten ullbryllupsdag. Jeg tror ikke vi skal legge noen symbolikk i det i år ... Og feire får vi gjøre til uka - i dag blir det mer pakking og flytting. Kanskje vi endelig kan komme oss på den siste Harry Potter-filmen, hvis den fortsatt går. 

Og til sist vil jeg minne dere om at jeg kommer til å trekke tre vinnere i jubileums-gi-borten min utpå søndagskvelden, så det er fortsatt mulig å melde seg på i noen timer ennå! Benytt sjansen!  :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...