© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 10. august 2011

Fremgang

Speilvendt av vår. Foto: Møbelringen.
Flytting er kjedelige greier. Ihvertfall selve flyttingen av ting fra en plass til en annen. En helt utrolig mengde med esker og kasser og søppelposer fyllt av klær, håndklær, sengetøy, duker og whatnots - i tillegg til møblene. 

Vi har fått på plass den nye oppvaskmaskinen og tenker prøvekjøre den i morgen. Komfyren hentet vi på lageret i går. Kjøleskapet blir stående her i leiligheten til vi flytter på ordentlig, noe som antakelig blir mandag eller tirsdag. Og så har vi bestemt oss for sofa! Vi får den levert og montert til mandag!

Vi har også funnet noen Stressless-lenestoler på salg, men vi skal tenke litt mer over dem først. I går fikk vi også endelig hentet malingskart, men vi glemte å kikke på dem, så det må vi gjøre i morgen. Vi følger strømmen og maler stuen, soverommet og det som skal bli kontoret i en beige farge av noe slag.

I morgen er det forresten visning for ny leietaker her i leiligheten, så da forlater vi åstedet og stikker bort i heimen vår og gjør noe nyttig der igjen. Det går fremover!

3 kommentarer:

  1. Spennende med nye møbler! Fin sofa!

    SvarSlett
  2. Føler med deg! Flytting er noe driiiiit altså, jeg er jo vel i hus nå i nye leiligheten, men hvor skal jeg gjøre av alt liksom? HUFF..ting tar sin tid. Men det kommer nok i boks til slutt her også :) Lykke til! *♥*

    SvarSlett
  3. Flytting er pes! Det samme er egentlig oppussing. Men det blir så bra når man er ferdig! :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...