© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 29. juli 2011

Rock on

Verden går videre. Ufortrødent, uten store mén. Noen er merket for livet, men for de fleste av oss er hverdagen mer eller mindre tilbake som før. I går signerte vi kjøpspapirene og avtalte overtagelse 8. august. I dag var jeg hos min nye fastlege og fikk ordnet med nye resepter. I morgen kveld begynner 3-nattevakter-perioden og etterpå har jeg bare to dagers jobbing igjen før ferien og flyttingen begynner. Wee! 

Til helgen kommer forresten mine svigerforeldre sørover. De skal bo hos mine foreldre i noen dager før de alle fire drar på biltur nedover Tyskland i noen uker. Jeg tror de kommer til å få en flott tur nedover! Håper været blir bra! Mine foreldre har tatt den turen noen ganger før og skal være guider for svigers, og de skal helt ned til (og opp på) Zugspitze i syd. 

Og så kan du prøve å la være og rocke til denne musikken!  :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...