© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 13. mars 2011

Sommerfugl i håret?

Endelig skal jeg avsløre hva jeg har kjøpt, og som jeg forhåpentligvis kan gi bort i en gi-bort om en stund. Av alle steder, klikket jeg meg inn på en annonse på Facebook som var for Butterflyclip Norge. Dette firmaet selger butterflyclips som er laget av enkelte stammer i Sør-Afrika, og støtter Fair Trade. Du kan lese om bakgrunnen her.

Jeg bestillte to butterflyclips til meg selv, og prøvde dem i spenning. De tar seg veldig bra ut, og er veldig enkle å sette på plass i håret. En ting jeg oppdaget var at den lugger noe når jeg setter den på plass, men nå skal det også nevnes at jeg er over gjennomsnittlig hårsår. Bokstavelig talt, altså. Når hårpynten tas ut, føles det som jeg har røsket med meg en tredjedel av parykken.

For å løse noe av dette problemet, fant jeg frem en skalpell (Det er vel noe alle har liggende på lur i heimen?) og skar av overflødighetsplasten i plastkammene. Du vet - når du har to smelteformer som trykkes mot hverandre og fylles med plast for å forme hele produktet, så tyter det ut overskuddsplast mellom formene. Dette skar jeg vekk med skalpell, og hårpynten lugget ikke like mye som før.

Prisene er heller ikke så gale og det er ingen porto. Hårpynten har ett års garanti (det følger med garantibevis til hvert produkt) og da jeg bestilte mine to 8 cm-kammer, så lå de i postkassa allerede to dager senere! I dag la jeg inn ny bestilling - en på 11 cm og en liten en på 4 cm. Det kan være kjekt med litt variasjon!

Flere bilder kan ses på firmaets eget bildegalleri hvis du er interessert! Personlig hadde jeg veldig sansen for denne både praktiske og flotte hårpynten, og kan så langt gjerne anbefale dem til andre. Jeg har bare prøvd dem i noen få dager selv. Jeg har aldri vært noe flink til å sette opp håret eller ordne det i flotte frisyrer, men nå kan jeg ihvertfall variere litt mer enn den hestehalen jeg alltid går med!

Nå håper jeg bare at Butterflyclip Norge vil forære meg noen av deres flotte produkter som jeg kan gi videre til dere igjen! *krysse fingre*

2 kommentarer:

  1. Så kule! Kunne godt tenkt meg å prøve en sånn, har langt hår og er ikke så flink md fletter og sånt. *♥*

    SvarSlett
  2. De var virkelig lekre. Vi kan vel trygt si at du blir en hårfin dame fremover.

    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...