© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 20. mars 2011

Sånn apropos hårpynt

Jeg er egentlig glad i å sykle. Før jeg kjøpte bil, syklet jeg faktisk veldig mye. En sommer syklet jeg Arendal - Lillesand, og året etter syklet jeg Arendal - Kristiansand. Det er jeg litt stolt av. Og skal man gjøre ting ordentlig, så bruker man sikkerhetsutstyr. Når det gjelder sykling, er det altså å bruke sykkelhjelm.

Jeg må innrømme at jeg ikke er særlig glad i sykkelhjelm. Det har ingenting med hvordan jeg ser ut, men at sykkelhjelmer sjeldent er tilpasset bruk av hestehale.

Nå ser det ut til at vi kan få en løsning på det; en luftputesykkelhjelm! Og vi sier takk til Sverige!


Minner i samme slengen om gi-borten min som har hatt en særdeles laber respons til nå. Med andre ord er vinnersjansene enorme i skrivende stund!

1 kommentar:

  1. Ha ha, litt av en sykkelhjelm!
    Og takk for giveawaytips;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...