© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 10. mars 2011

Dårlig oppfølging

Bakhodefotografering er en utfordring. Fra 2009. 

Den 1. mars kom jeg med et gi-bort-forhåndsvarsel, og lovte vel egentlig å skrive noen bevingede ord om et produkt forrige helg. Men så gikk nettsiden til firmaet ned, og da syntes jeg det var litt teit å tegne og fortelle om dem uten å ha en oppegående nettside å henvise til. Nå er nettsiden deres endelig oppe igjen, men det er altfor sent på kvelden til å være kreativ. De siste to dagene har jeg ikke en gang brukt produktet. Og responsen på jobb har vært øredøvende fraværende - dessverre. Men jeg prøver igjen i morgen.

Til helgen, derimot, håper jeg å kunne fryde dere med noen velformulerte tekster og fristende bilder.

Jeg har forresten bestemt meg for å kjøpe enda to av deres produkter. Én større og én mindre. Nå kan dere lure, nå!  ;-)

2 kommentarer:

  1. Her sitter også en som lurer. Hva i all verden kan dette være for noe?

    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...