© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 7. februar 2011

Interiørinnlegg

I helgen kom det post til meg på mine foreldres adresse, så jeg spurte om de hadde anledning til å levere det til meg på jobb når de likevel var i byen på mandag. Det var helt greit for dem, men i dag ble jeg "omplassert" til poliklinikken pga. stort sykdomsfravær på jobb - og fikk ikke den opplæringen jeg var opprinnelig satt på. Da jeg løp ut for å hente konvoluttene av dem, var det første min mor spurte om "Har dere fått opp gardinene?". Ettersom jeg ikke hadde tid til å svare på mer enn det spørsmålet (Jeg satt med en pasient som ventet på meg.), kommer her en liten oppdatering på gardin-fronten slik at våre respektive opphav (og andre) kan se hvor langt vi er kommet:


Det siste bildet viser ett av kontorvinduene med de flotte spesialsydde gardinene jeg kjøpte i Oslo. De passet perfekt i Oslo - akkurat 1 cm over benkeplaten - slik jeg bestillte dem. Her ble de naturligvis for lange, og derfor dyttet ned bak benken. De kommer neppe til å åpnes mye så lenge vi bor her ...

Og siden jeg er innom temaet vinduer; Inngangsdøra vår har et lite firkantet vindu, og det er jo egentlig veldig koselig. Men selv om vi bor relativt skjermet, liker jeg ikke muligheten for for mye innsyn. I Panduros siste katalog kom jeg over noe genialt, nemlig en ny vindusdekor - eller window deco som de kaller det. Jeg plasserte den lille planten i inngangsdørvinduet, og orkidéen i baderomsvinduet, der det kan være en ørliten mulighet for periodevis innsyn i gardinsprekken.


Jeg ser at jeg må gjøre en litt grundigere innsats når det gjelder å stryke ut luftbobler. Men vi har da bare bodd her i ei drøy uke. Hallooo? :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes du får gjort utrolig mye, og windows decoene var virkelig fikse.

    Lykke til videre.

    Klem

    SvarSlett
  2. Du har nå jammen kommet langt på en uke! Smart med de vindusdekorene. *♥*

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...