© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 16. januar 2011

Andre visning

I dag  hadde vi andre visning, og det kom seks stykker i dag også. Litt mindre enn forventet, fortalte megleren oss. Fire av disse skrev seg opp på liste, slik at totalt syv stykker nå står på listen. I morgen klokka ti åpner megleren for budrunde, hvis ingen kontakter henne først. Spennende!

I går var vi på årsfest med min manns nye kolleger. Det var veldig hyggelig, selv om én måtte innlegges pga. allergisk reaksjon på maten vi fikk servert. Det gikk fint med ham, men matallergi kan være skumle saker. Jeg snakker av personlig erfaring. Vi var noenogførti stykker og det virket som trivelige folk. Årets nybegynner, årets bidragsyter og liknende priser ble delt ut, og senere på kvelden ble vi inndelt i lag og deltok på quiz. Vi vant! Og prisen var *fanfare* mikrofiberkluter! Mannfolk ass ...!

Da min kjære dro tilbake til Oslo i ettermiddag, tok han med seg et lite lass herfra og til leieleiligheten vår på veien. Til fredag kommer selve flyttelasset fra Oslo, og helgen etterpå det igjen kommer endelig min kjære ned hit for godt. Da flytter jeg (igjen) ut fra foreldrene mine. Det skal bli deilig! Jeg tenker nok foreldrene mine også ser frem til det. :-)

I kveld fikk jeg hodepine, så nå tror jeg at jeg skal legge meg. Hvis jeg orker, leser jeg litt på senga først.

1 kommentar:

  1. Huff, håper det går bra med allergikeren.
    Har noen venner som selger sitt rekkehus nå og de forteller om veldig få folk på visning...
    Ha en flott ukestart!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...