© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 23. desember 2010

GOD JUL !

Ikke før i dag gav raspestemmen min seg. Det tok sin tid, men forkjølelsen holdt seg heldigvis stort sett til halsen. Det er da alltids noe. Her går det i jobbing og atter jobbing. Null julestemning. Utrolig kjedelig å ikke en gang å ha et snev av julestemning. Jeg regner med at det skyldes at det nesten ikke har vært noen juleforberedelser fra min side i år. Jeg har handlet gaver og skrevet noen julekort, but that's it. Jeg bor jo fortsatt i kjelleren til foreldrene mine, så det er begrenset hva jeg har gjort.

Også i morgen, julaften, skal jeg jobbe - men bare til kl. 12. Da henter min far meg på jobb, og så drar vi på begge gravlundene for å rydde litt og tenne lys. Deretter bærer det hjem - etterhvert blir det julemiddag, juleoppvask og julegaver.

Jeg ble forresten spurt i dag om jeg ville begynne å jobbe vakter. Det kom litt bardust på meg ettersom jeg nå har brukt de to siste månedene til å venne meg til tanken på bare dagjobbing her. Vakttillegget er vel ikke så galt, selv om jeg ikke husker hva det utgjør i kroner og ører, og jeg liker godt å sove lenge, men på den andre siden må jeg jo jobbe til alle døgnets tider hele året gjennom, enten det er helligdag eller ikke. Det er nesten 11 år siden jeg jobbet i vakt sist!

Mannen min kom nedover fra Oslo på søndag og han har juleferie til rett over nyttår. Jeg skal jobbe hver hverdag romjulen gjennom. Den er litt kjip, jeg kjenner det. Å stå opp i gryotta mens han kan ligge igjen under varm dyne og purke videre. *sukk*

Men så det gode nyheten: Vi har endelig fått tak i en leie-leilighet! Så snart kontrakten er signert, overtar vi 1. januar. Min kjære kommer ikke ned på permanent basis før siste helgen i januar, men så kan jeg begynne med småforberedelser hvis min far vil kjøre meg ut enkelte kvelder. Det er en 76 kvm stor sokkelleilighet med åpen kjøkkenløsning og to soverom til 8000,-/mnd. Badet er bare sånn passe, men vi skal uansett bare leie inntil vi finner noe vi ønsker å kjøpe selv. Bilder kommer senere når ting begynner å skje. :)

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en 
RIKTIG GOD JUL! :)


3 kommentarer:

  1. Ha en riktig flott julefeiring, godt du er kvitt whiskeystemmen.

    SvarSlett
  2. God jul til deg! Håper julestemningen har innhentet deg, til tross for at pliktene kaller. Og gratulerer med å ha funnet dere leilighet! Blir kjekt å flytte inn i noe eget på nyåret :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...