© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

lørdag 13. november 2010

Intet nytt under skyene

I går var min kjære på hele to jobbintervjuer, og han sier at han har en god magefølelse for dem begge. Så da er det bare å fortsette med å krysse fingre og tær. I dag tok vi en liten kjøretur på andre siden av byen for å se på området. Det ligger mer landlig til enn hvor mine foreldre bor, men i kjøreminutter er det faktisk nærmere sentrum. Det er lite som skjer i boligmarkedet for tiden.  :-/

Også i går måtte jeg jage kjøttmeiser ut fra poliklinikken - hele to ganger! De lurer seg inn gjennom åpne vinduer, men heldigvis har de vett til å komme seg ut gjennom dem også, når de blir jaget. Én kjøttmeis var så nysgjerrig at den satt utenfor vinduet og kikket inn mens jeg hadde en pasient inne hos meg. Jeg rakk å gjøre pasienten oppmerksom på fuglen før den fløy sin vei.

For de av dere som driver med håndarbeid, fant jeg dette artige bildet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...