© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

fredag 5. november 2010

Forglemmelse og fuglebesøk

Jeg glemte jo rent å fortelle hvordan det gikk hos naprapaten på onsdag! Først fortalte jeg litt om skulderen og hva problemet var, og deretter måtte jeg legge meg på benken hennes. Så ba hun meg folde hendene, legge dem bak nakken og samle albuene, hvorpå hun omfavnet overkroppen min og knakk opp ryggen i tre omganger, fra korsryggen og opp. Deretter masserte hun foran på skulderen mens jeg lå på ryggen, og deretter bak på skulderen mens jeg lå på magen. Og akkurat som fysioterapeuten, spurte hun om når smertene gav seg når hun trykket på diverse steder. Etterpå satte hun et par nåler som stod i et par minutter, før jeg ble bedt om å sitte på benken og snu hodet til høyre og venstre mens hun knep godt i skulder/nakke-muskelen på hver side. Og så fikk jeg hjemmelekse. Som jeg har skulket ... Jeg skal skjerpe meg! Jeg fikk forøvrig samme oppgave av manuellterapeuten jeg var hos en gang for et års tid siden, uten at jeg ble særlig flink til å følge opp den.
Kjøttmeisen er lånt fra Nesbyenfoto.no
I dag var siste dag på opplæring (på egenhånd) på den plassen jeg har vært denne uka. Mens jeg holdt på med daglig vedlikehold av en maskin på akuttmottaket, flakset det plutselig en kjøttmeis inn! Jeg kikket betuttet på den, kikket opp på en ung vedlikeholder som så minst like overrasket ut som jeg, mens fuglen så ut til å ta innendørsoppholdet med stoisk ro, der den jagde et eller annet på gulvet. Kanskje fulgte den etter et insekt inn? Jeg fikk åpnet et par vinduer, og tjopp så fløy kjøttmeisen ut gjennom glipa, smarte fuglen! Kanskje like godt at det ikke var noen pasienter der denne morgenen.  :-)

Ellers kan jeg rapportere at min kjære også har fått seg et andregangsintervju neste fredag! *juble forsiktig* Dette som et resultat av mandagens innsats. Vi krysser finger, tær, øyne og alt vi kan, som vanlig! Han kommer nedover torsdags kveld eller natt til fredag, avhengig av hva som er mest praktisk.

Men nå skal jeg snart ta med meg chipsposen og pepsi max'en opp på stua, og kose meg med gullrekka. :)

English summary: Forgot to tell how it went at the naprapat; she did more or less the same as my physio therapist, but cracked my back as well. Got a surprise visit by a great tit at the acute ward, but opened a window for it and it flew quickly out into the free. My love got a second time job interview next Friday!! Yay!

1 kommentar:

  1. Så bra at din kjære har fått et andregangsintervju. Spennende!

    Lykke til med hjemmeleksen. Vær flink jente nå :-)

    God helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...