© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

torsdag 14. oktober 2010

Utfordret!

Jeg satt i fred og ro i kjelleren på "rommet mitt" (også kalt "hybelen") og oppdaterte meg på de forskjellige bloggene jeg følger. Jeg er jo nysgjerrig av natur og liker å følge med. Plutselig, på slutten av et innlegg om en bokutfordring, blir JEG utfordret! Hjelp! Det er nemlig Innerst i veien som utfordrer meg, men hun har vært så omtenksom å ikke sette noen tidsfrist. Jeg er jo i en litt midlertidig bosituasjon, og ALT jeg har av bøker (bortsett fra noen godt utvalgte bøker for høstens kjedelige hybelkvelder) er pakket godt ned.


Min utfordrer: Elisabeth, innerst i veien. Eller ihvertfall føttene hennes.
Jeg tror nok jeg må bruke ihvertfall helgen til å tenke over hva jeg skal skrive, og jeg kjenner en lett prestasjonsangst. Jeg leser mest mainstream-bøker/krim og kan neppe oppdrive en eneste forfatter som ikke noen av dere har hørt om før. Jeg blir nemlig alltid en tanke imponert når noen nevner ei bok de er fornøyde eller misfornøyde med og jeg ikke aner hvem de snakker om. Jeg kunne kanskje trukket inn noen fagbøker, og noen av dem er jo imponerende nok i seg selv, men neppe særlig relevante i denne anledningen. 

Hvis jeg er "heldig" så får jeg en frikveld i neste uke hvor mine foreldre drar på en liten tur. Da kan jeg ta med meg denne læpptåppen opp og sette meg godt til rette ved kjøkkenbordet og la tankene fly og fingrene blafre over tastaturet. Jeg veier mine ord med gullvekt nå, for far min leser også denne bloggen! ;) 

Ellers kan jeg berette at opplæringen i ny jobb går sin skjeve gang. I morgen skal jeg liksom være selvstendig, men jeg håper noen holder et diskret overoppsyn med det jeg holder på med. Passer på at jeg husker hva jeg skal gjøre til de forskjellige tidspunktene og slikt. Og så har jeg fått flere kommentarer på at jeg har gått med gifteringen min (som egentlig er forlovelsesring. Men det er en annen historie.), slik at jeg dessverre må ta den av meg på jobb. Det er jo av hygieniske grunner, så jeg må bare bøye meg. At jeg ikke kan gå med diskret ørepynt sitter litt lenger inne all den tid jeg bruker briller hele tiden. Jeg gnir da ikke hodet inn i verken pasienter eller sengetøy, så hvis briller godtas bør jo ørepynt også det. Men jeg gidder ikke ta diskusjonen. Jeg er ikke av den diskusjonsivrige typen. Og så er jeg ny. Jeg vil jo gjerne få venner blant mine nye kolleger! :)

English summary: Someone gave me a book challenge! I need time to think.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...