© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 4. oktober 2010

Bilder av leiligheten

Da kan vi puste midlertidig ut. Fotografen fra megleren ble ferdig på bare halvtimen og hun dirigerte oss om å flytte ditt og slå av datt for å få best mulig motiv. I tillegg målte hun opp for å lage en planskisse over leiligheten. Godt at DET er unnagjort! Men aldri har leiligheten vært så ryddig og upersonlig! Og attpåtil er det en pussig akustikk mellom veggene.
"Spisestua" vår - gis vekk til et lokalt korpsloppemarked over helgen.
Gårsdagen var travel med rydding, pakking, vasking og panikkstuing i skuffer, hyller og skap. Det siste jeg gjorde før jeg la meg, var å vaske/skrubbe skapdørene på kjøkkenet - klokka TRE på natta!
Kjøkkenbordet og -vinduet har ikke vært så ryddig siden vi flyttet inn.
Kom meg i sengs litt før seks i dag morges. Internett gikk ned tidligere på kvelden, men akkurat i det vi skulle legge oss, kom det opp igjen. Så da måtte jeg surfe litt og oppdatere meg litt ... og da gikk tida.
Min side til venstre og min kjære til høyre. Og flott sengeteppe heklet av min farmor!
Det ble ikke mange timene med søvn. Allerede klokka ni var jeg oppe igjen. Da hadde min kjære jobbet hjemmenfra i en times tid allerede. Det hender han kan ta slike dager av og til - og takk og lov for det! Det gjenstod fortsatt mye rydding og bæring på formiddagen, og han hjalp til innimellom arbeidsoppgaver og telefoner.
Kontorplasse min hvor jeg sitter i skrivende stund. Det er ALDRI så ryddig på benken! Kontorplassen til min kjære er på min høyre side hvor han sitter med ryggen mot meg. Forøvrig spesialsydde gardiner fra Princess Interiør til en liten formue. Men jeg ble knallfornøyd med dem!
Lyst å se flere bilder fra Rødhette-heimen? Nå mens det er ryddig her, mener jeg. Ok, here goes:
IKEA-veggen vår. Det gjenstår fortsatt noe pakking, ser du ...
Soverommet igjen. Her ligger det aldri stabler med sengetøy, brukte klær, hårstrikk eller smykker. Den stilige stolen arvet jeg forresten etter farmor og farfar.
Et hjørne i entréen. Bad til venstre og kjøkken til høyre. Flott stol arvet etter farmor og farfar. Bildet til venstre er kjøpt i Ronda i Spania og de to keramikkbildene ble kjøpt på torvet i Bergen av en lokal kunstner.
Rotekroken vår på kontoret - nå et harmonisk fristed? Fiskene ble forvist fra kommoden til venstre av estetiske og praktiske årsaker. Til lørdag skal de på en femtimers kjøretur, stakkars.
English summary: The photographer was here earlier today, and when she was gone we had to document how tidy and clean it was!

2 kommentarer:

  1. Takk for titten. Om du ikke hadde skrevet noe annet så kunne jeg trodd at det alltid var så ryddig. ☺

    SvarSlett
  2. My bad. Jeg er vel litt mer lik Sjuskeline i stilen, antar jeg. Hehe.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...