© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

søndag 5. september 2010

Nedtelling

Da var min siste helgevakt over i denne jobben. Og faktisk har jeg bare seks arbeidsdager igjen! I morgen, mandag, har jeg fri og så er det arbeid resten av uka. Og uken etterpå blir det bare jobbing mandag og onsdag fordi jeg tar ut over 50 timers oppspart avspasering. Den samme mandagskvelden blir det kollegial middag på byen. Det gleder jeg meg til! Jeg har hørt rykter om at vi blir omtrent ti stykker - et passende antall rundt middagsbordet!

Det var færre opplevelser på jobb i dag enn i går. I går tok jeg med nesten én kilo med "Jelly-Eppies" som jeg satte på vaktrommet. I dag var det bare to biter igjen da jeg spiste lunsj. God omsetning, med andre ord!

Som du ser av bildet til venstre, har det vært nok en fargerik solnedgang sett fra balkongen vår. Det blir et krav til ny bolig: Vestvendt vindu med utsikt nok til å se solnedganger!

I morgen har jeg min siste avtale hos fysioterapeuten som jeg har gått til de siste to årene på grunn av en vond venstreskulder. Den er nesten helt bra igjen, så jeg håper at alt stresset rundt ny jobb, flytting og boligkjøp ikke stresser den vond igjen. I alle fall har jeg tenkt en liten tur ut på Plantasjen og kjøpe en liten miniplante til fysioterapeuten som takk for samarbeidet og et miniminne. Hun trenger en liten plante i vinduet på "kontoret" sitt. :)


English summary: Finished my last working weekend in my current job and it was slightly less eventful than yesterday. Wonderful sunset yet again! And having my last appointment with my physio therapist tomorrow.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...