© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

tirsdag 28. september 2010

Handletur - del 1

Planene var egentlig klare for å handle i går, mandag. Jeg skulle sende en tekstmelding med "Lykke til!" til mannen før jobbintervju klokka 9 og så stå opp, dusje og dra til Vestby og handle på Norwegian Outlet. De åpner ikke før 11 - et utmerket tidspunkt.

Jeg fikk sendt tekstmeldingen. Sovnet. 

Våknet da mannen ringte etter intervjuet og fortalte at det ikke hadde gått så bra. Sovnet igjen. 

Fryyyktelig trøtt! Og stod ikke opp før tre timer senere ...
Tok meg god tid i dusjen, og innså at det bare var å skrinlegge handleturen. Unngår helst rushtrafikk hvis jeg kan. "I morgon, i morgon, men inkje i dag."


Elevation Jacket fra HH
I dag er i morgon, og jeg kom meg opp halv ti. Hurra! Fant veien superlett til outlet'en, og hadde håp om å føle meg som "a kid in a candy store". Akkurat den følelsen uteble, for jeg fikk ikke handlet så mye. Var innom både Stormberg, Bergans, Norrøna og Helly Hansen for å finne meg ei allværsjakke. Eller ihvertfall ei jakke som var varm om vinteren og vannavstøtende. Hadde funnet et godt tilbud på tursko hos Stormberg, men de hadde bare ett par av dem igjen - i størrelse 42. Hos Helly Hansen fikk jeg kjøpt meg ei godt rabattert vanntett skalljakke - satt ned fra 1999,- til 799,-. Jeg fikk veldig god service av en mann der som fant frem den ene jakka etter den andre og holdt dem opp for meg slik at jeg bare trengte å finne ermehullene. Det var nesten så jeg følte at jeg burde kjøpe ei jakke for alt bryet han tok seg.

Var også innom A&C, men fant ikke noe som  falt særlig i smak. Kunne tenkt meg noe i rødt som jeg kunne bruke til jul, men smykket jeg fikk av kollegene i en nydelig grønnfarge passer også til julen. Og så fikk jeg kjøpt meg en BH på Triumph. Hadde vi ikke vært i flyttefasen, så hadde jeg kanskje også stukket innom Tefals utsalg - men jeg turde ikke. Vi har nok å drasse med oss sørover.

I morgon, i morgon skal jeg prøve å komme meg til sentrum. Har en liten handleliste klar: noe smykkegreier, tursko (se over), et tegneseriealbum, bukse, ei bok og frimerker.

Da jeg kom hjem lå det to konvolutter til meg i postkassa. Den ene fra Kreftregisteret som minnet meg på at det nå er fire år siden siste celleprøve og den andre fra forsikringen. Forbanna drosje! Den bråbremset på glattisen foran meg i februar, og jeg gled på stive hjul inn i bakparten på den. Ingen av oss kjørte fort, men hans dekk bremset raskere på isen enn mine. Og han påstod at jeg lagde en tommelfingerneglstor skrape i lakken på venstresiden av støtfangeren. Særlig! Det var ingen tilsvarende skade hos meg. Men ihvertfall fikk jeg idag brev fra forsikringen om at de har utbetalt 7,5 store til motparten og lurte på om jeg ville ta min egen reparasjon på kasko eller ikke. Jeg har ikke gjort noe med min. Den ble ikke skadet nok til å ta seg bryet. Men dustedrosja lakkerte vel om hele halve bilen på min bekostning, tenker jeg. For småskraper! *grrrmf*

English summary: Drove to an outlet and bought myself a water tight shell jacket and a bra today. Might pop into town tomorrow and get the rest from my list. And my insurance company mailed me about an insident in February. Damned taxi driver!

1 kommentar:

  1. Så kjekt at du vil være med på min Give Away.
    Lykke til!
    Ønsker deg en fin tirsdagskveld. :O)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...