© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 1. september 2010

Energimangel - del 2

Jeg tror nesten at jeg ikke tålte lørdagens konsert. Helt frem til nå har jeg vært helt tom for energi - det lille jeg har, har blitt brukt på jobb. Når jeg har kommet hjem, har det vært omtrent null aktivitet i heimen. Slitsomt! Jeg tror Snuskebassa har fått min andel av overskuddsporsjonen! Det er henne forøvrig vel undt! :)

Det begynner å flaske seg på jobb nå. Bare to uker igjen, så er den epoken over. Det kommer til å bli fryktelig rart, og jeg kommer til å savne kollegene mine veldig. Men først blir det kollegial middag på byen, og det ser ut som vi ender opp på en asiatisk restaurant som heter Tabibito. Har aldri vært der før, men en kollega anbefalte den. Og i alle tilfeller var Nodee fullbooket den aktuelle dagen. Menyen ser ihvertfall veldig fristende ut! Gleder meg!

Detalje fra fasaden til Notre Dame i Paris. September 2009. Forøvrig ingen relevans til innlegget.

Når det gjelder nedpakking og rydding, står vi på stedet hvil. Forhåpentligvis får jeg tømt nok ei bokhylle i idag, slik at den kan demonteres og ryddes vekk. Og det ser ut som jeg får gitt bort de gamle musikkassettene mine til noen som bare har kassettspiller i bilen sin. Enda mindre å drasse sørover. Hvis jeg nå bare finner noen som vil ha den gamle bokhylla mi i lutet furu? Gis bort mot henting! *hint*

Til helgen er det min siste jobbehelg her i Oslo, og sannsynligvis også for resten av året. Jeg regner med å gå ut hele vikariatet (som varer ut året) i ren opplæring, så det blir nok ikke noe vaktarbeid før over nyttår, tenker jeg. Lurer på hvordan det skal gå med opplæringen når jeg er så mye sliten som jeg er for tiden. Jeg får sørge for å legge meg på ei skjebelig tid slik at jeg får nok søvn og slipper ettermiddagsblundene mine. *krysse fingre*

English summary: Lacking energy big time. Planning the last supper with my colleagues on an Asian restaurant. Looking forward to that! Hope to do some more packing soon! And having my last working weekend this coming weekend. At least for this year.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...