© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

mandag 9. august 2010

Strilefse og havreskjorte

Så er det bare timer igjen av sommerferien. I morgen er det ingen bønn lenger; da er det opp kvart på seks for å være på jobb klokka syv. Harde bud! Men det varer ikke så lenge. Jeg har bare en drøy måned igjen på jobb før all resterende fri tas ut - både ferie og avspasering. Da begynner maset!

Slik ble panna cottaen seende ut. Sammen med blåbær ble den fantastisk god, om jeg må ydmykt få si det selv! Neste gang tror jeg likevel at jeg skal kutte ut litt av sukkeret. Den var veldig søt.
Men ferien har vært fin til tross for mye reising. Den siste ferieuken tilbrakte vi i Ålesund hos svigerforeldrene mine. Det er alltid like hyggelig! Og helgen ble tilbrakt i Trøndelag hvor vi var i bryllup. Kjempestas! Et staselig brudepar var det og mye god mat. Dessverre fikk ikke min kjære tatt noe bilde av meg i finstasen. Kanskje han ikke syntes det var noe verdt å forevige? Han har det med å bli litt ensidig fokusert av og til. :-)

Skilt på vei ned til utkikkspunkt til Kylling bru i Romsdalen. Klar tale!
Og hvis andre enn meg har vært bekymret for platyene mine, så kan jeg berolige alle med at de fem voksne lever i beste velgående. Hvordan det står til med yngelet vet jeg ikke. Jeg har ikke sett noen siden vi kom hjem i går kveld. Jeg må vel ærlig innrømme at om de to jeg har sett tidligere skulle stryke med, så vil ikke savnet være så veldig stort ...

Ørskogfjellet i august 2010. Noen har tatt seg en bit!
Kommende fredag, som faktisk er den trettende, kommer en megler fra Krogsveen for å gi en verdivurdering av leiligheten vår. Det blir spennende! Jeg skal prøve å avspasere en halvtime på slutten av dagen for å være tilstede den dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...