© Opphavsrett ©

© Opphavsrett ©
Alle bilder som linker til en ekstern side (altså en ikke-blogspot-adresse), har jeg lånt fra andre steder. Alle andre bilder (de som HAR en blogspot-adresse) er tatt av meg. Det betyr at jeg har alle rettigheter til bildet og at du IKKE får kopiere det.
Hvis du likevel ønsker å bruke et av mine bilder, er du velkommen til å spørre meg om lov. Det er ikke sikkert jeg er like vanskelig som denne teksten kan tyde på. ;)
©

onsdag 25. august 2010

Null hull!

Jeg har aldri likt å gå til tannlege, så da jeg flyttet til Oslo for ti år siden, hadde det allerede gått noen få år uten tannsjekk. Og i Oslo tok det mange år før jeg til slutt fikk så beksvart samvittighet at jeg samlet mot og fant en tannhelseklinikk noen få kilometer unna heimen som ikke så altfor avskrekkende ut. Med lett tannlegeskrekk troppet jeg opp første gang der og ventet beskjed om ørten hull og ei røys av tannstein. Da tilbakemeldingen var null hull og ingen tannstein trodde jeg først at tannlegen tullet med meg! Kødder du?! utbrøt jeg spontant overrasket, men ble beroliget med at jeg hadde fine tenner. Så der har jeg nå gått noen år og har trivdes så godt det lar seg gjøre hos en tannlege.

I går kveld fikk jeg en utrolig salthunger og endte opp med å spise popcorn. Ikke noe sjakktrekk kvelden før tannlegetime da popcornskall har en lei tendens til å legge seg mellom tann og tannkjøtt, men frenetisk bruk av både tannpirker og -tråd fikk til slutt ryddet unna det meste, tror jeg. Og resultatet ble ihvertfall et gledelig null hull!

Snart må jeg finne meg en ny tannlege i hjembyen min. :-/

Og da jeg kom hjem etter å ha handlet litt på veien, gav jeg bæng i ettermiddagshelten Derrick og sov ettermiddagslur i flere timer. Jeg var utrolig trøtt!

English summary: No cavities at the dentist today. Yay! 

(Bildet er lånt fra http://shop.cafepress.com/big-smile )

1 kommentar:

  1. Så bra! Har tannlegeskrekk eg også. Men eg er sikkert tannlegen sin skrekk også, så livredd som eg er...grøss og gru!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...